×

Audiovisueel Atelier Jongeren

Heb je een zwak voor filmen ben je 12 jaar of ouder? Heb je veel fantasie? Vertel je graag verhalen en/of heb je een fascinatie voor alles wat beweegt? Dan is dit atelier iets voor jou! 

Stap voor stap maak je via kleine opdrachten kennis met het veelzijdige filmproces en breng je personages, tekeningen of andere materialen tot leven via stopmotion, film of tekenanimatie.Maak kennis met de wondere wereld van filmtaal en zet je verhalen om in storyboards. Met tablets, computers en fototoestellen leer je allerhande animatiefilmtechnieken. Via professionele montageprogramma’s en audiomateriaal verken je de magische samenwerking van muziek, klank en beeld. Haal die regisseur in jou naar boven en experimenteer volop in ons audiovisueel atelier.

Praktische informatie

Misschien interesseert dit je ook...

Tekenkunst

Tekenen in de ruime zin van het woord: je bouwt je tekenvaardigheden verder uit volgens een eigen visie en met een degelijke basis.

Lees verder

Schilderkunst

Schilderen is waarnemen, verwerken en interpreteren door middel van kleur, vorm en compositie. We begeleiden je om je ideeën tot expressie te brengen.

Lees verder

Keramiek

Keramiek is expressie met klei doorheen een uniek werkproces met aarde, water, lucht en vuur. Ben je geboeid door klei-aarde? Heb je interesse in hedendaagse vormgeving en sculptuur?

Lees verder

Initiatieatelier volwassenen

Misschien weet je nog niet voor welke beeldende kunstvorm je je talenten het best kan aanwenden? Volwassen kunnen zich daarom eerst laten onderdompelen in het initiatieatelier.

Lees verder

Grafisch ontwerp en illustratie

Hier dompelen we je onder in een zeer uitgebreid gamma aan technieken en activiteiten: zeefdruk, diepdruk, verpakking, huisstijl-logo, illustratie, … .

Lees verder

Dominoklas

“Ieder kind is een kunstenaar, de moeilijkheid is er een te blijven als je groter wordt”, een uitspraak van niemand minder dan Pablo Picasso.

Lees verder

Crossover atelier

Heb je de 4de graad afgewerkt?

Lees verder

Beeldatelier Kinderen

In dit creatieve atelier komt de jonge kunstenaar helemaal tot ontplooiing. Zes jaar lang leer je verwonderd te zijn over jouw eigen kunnen en creativiteit.

Lees verder

Beeldatelier Jongeren

Kijken, denken, op zoek gaan in de wereld van de kunst: schilderkunst, tekenkunst, grafische kunsten, illustratie, keramiek, architectuur ...

Lees verder

Audiovisueel Atelier Jongeren

Heb je een zwak voor filmen ben je 12 jaar of ouder?

Lees verder

Leerling worden op de kunstacademie?

Naast de mogelijkheid om online in te schrijven worden er ook twee live inschrijfperiodes voorzien voor het academiejaar 2022-2023:


- van woensdag 1 juni tot donderdag 30 juni

- van maandag 22 augustus tot zaterdag 24 september

Wie reeds les volgt, heeft tot 30 juni voorrang op nieuwe leerlingen.

We voorzien permanentie op het secretariaat op weekdagen van 14u tot 19u en op zaterdagen van 9u tot 13u. Onze secretariaatsmedewerkers helpen je graag verder.