×

Keramiek

Keramiek is expressie met klei doorheen een uniek werkproces met aarde, water, lucht en vuur. Ben je geboeid door klei-aarde? Heb je interesse in hedendaagse vormgeving en sculptuur? Zin om ideeën om te zetten naar vorm en beeld? Dan ben je klaar voor de kleiproef!

Praktische informatie

Misschien interesseert dit je ook...

Tekenkunst

Tekenen in de ruime zin van het woord: je bouwt je tekenvaardigheden verder uit volgens een eigen visie en met een degelijke basis.

Lees verder

Schilderkunst

Schilderen is waarnemen, verwerken en interpreteren door middel van kleur, vorm en compositie. We begeleiden je om je ideeën tot expressie te brengen.

Lees verder

Keramiek

Keramiek is expressie met klei doorheen een uniek werkproces met aarde, water, lucht en vuur. Ben je geboeid door klei-aarde? Heb je interesse in hedendaagse vormgeving en sculptuur?

Lees verder

Initiatieatelier volwassenen

Misschien weet je nog niet voor welke beeldende kunstvorm je je talenten het best kan aanwenden? Volwassen kunnen zich daarom eerst laten onderdompelen in het initiatieatelier.

Lees verder

Grafisch ontwerp en illustratie

Hier dompelen we je onder in een zeer uitgebreid gamma aan technieken en activiteiten: zeefdruk, diepdruk, verpakking, huisstijl-logo, illustratie, … .

Lees verder

Dominoklas

“Ieder kind is een kunstenaar, de moeilijkheid is er een te blijven als je groter wordt”, een uitspraak van niemand minder dan Pablo Picasso.

Lees verder

Crossover atelier

Heb je de 4de graad afgewerkt?

Lees verder

Beeldatelier Kinderen

In dit creatieve atelier komt de jonge kunstenaar helemaal tot ontplooiing. Zes jaar lang leer je verwonderd te zijn over jouw eigen kunnen en creativiteit.

Lees verder

Beeldatelier Jongeren

Kijken, denken, op zoek gaan in de wereld van de kunst: schilderkunst, tekenkunst, grafische kunsten, illustratie, keramiek, architectuur ...

Lees verder

Leerling worden op de kunstacademie?

Omwille van de coronamaatregelen bieden we meerdere mogelijkheden aan om je in te schrijven. Lees alles over het online inschrijfproces en de verschillende tarieven.