×

Verteltheater/Woordstudio

In verteltheater kom je te weten hoe je het publiek kan raken met een verhaal. Aan de hand van improvisaties, verteloefeningen en teksten in verschillende stijlen en genres ontdek je wat jij graag op een podium vertelt. Je werkt aan een persoonlijke interpretatie en een correct taalgebruik.

Praktische informatie

Misschien interesseert dit je ook...

Woordatelier

Wie 8 jaar is, kan starten in het woordatelier. Hier krijg je een brede basisopleiding. Op een speelse manier verwerf je een juiste uitspraak.

Lees verder

Dominoklas

“Ieder kind is een kunstenaar, de moeilijkheid is er een te blijven als je groter wordt”, een uitspraak van niemand minder dan Pablo Picasso.

Lees verder

Woordlab

Vanaf de 3de graad kan je instappen in het vak woordlab. De basisvaardigheden van de woordkunst worden hier op een veelzijdige manier uitgediept. Je verbeelding en fantasie worden gestimuleerd.

Lees verder

Verteltheater/Woordstudio

In verteltheater kom je te weten hoe je het publiek kan raken met een verhaal.

Lees verder

Speltheater/Dramastudio

In het speltheater leer je jezelf expressief uitdrukken in een rol. Je kruipt als het ware in de huid van iemand anders en leert samenspelen.

Lees verder

Dramalab

In de 4e graad wordt het vak dramalab aangeboden. Je ontdekt de rijke wereld van literatuur en theater. Je gaat dieper in op stijl, symboliek, personageopbouw,… .

Lees verder

Schrijver

Schrijf je graag verhalen of gedichten en

Lees verder

Leerling worden op de kunstacademie?

Omwille van de coronamaatregelen bieden we meerdere mogelijkheden aan om je in te schrijven. Lees alles over het online inschrijfproces en de verschillende tarieven.